Затримано сумнівну автівку/ Фото

Середа, 21 червня 2017, 14:46
Водій-харків'янин їздив з польськими номерами
Затримано сумнівну автівку/ Фото

Поліція зупинила «Део-Ланос»  20 червня при відпрацюванні території Зміївського району, - повідомляє «Справжня Варта»

Державні номерні знаки автомобіля не відповідали встановленим зразкам.

При перевірці посвідчення на право керування та реєстраційних документів на транспортний засіб встановлено, що автомобіль має польську реєстрацію та перебуває на території України з порушенням митного законодавства - перевищено термін тимчасового ввозу транспортного засобу.

На місце події викликано представників Харківської митниці ДФС, на водія складено відповідні матеріали, транспортний засіб затримано, призначено додаткові перевірки.

Як раніше писала «Справжня Варта», автомобіль «Форд Ескорт» під керуванням 56-річного водія було затримано на стаціонарному посту поліції «Кордон».

Правоохоронці виявили, що номер кузова на автомобілі знищений.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Дергачівського відділу поліції для оформлення адміністративних матеріалів. Транспортний засіб затримано. Слідчі дії тривають.

Також 3 червня правоохоронці, які патрулювали вулицю Шарікова, помітили автомобіль марки Оpel kadett caravan. Як повідомляє Патрульна поліція Харкова, його водій порушив ПДР та заїхав на територію, в’їзд на яку був заборонений. Патрульні перевірили документи водія. У них виникли сумніви щодо достовірності його водійського посвідчення. Відповідний захист, печатки, дата народження власника – все це було відсутнім.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments