Поганий день для «дев'яток» і загиблий велосипедист: ДТП у Харкові за добу

Субота, 1 липня 2017, 02:32
На Салтівці два легковики не поділили перехрестя.
Поганий день для «дев'яток» і загиблий велосипедист: ДТП у Харкові за добу

Як повідомили «Справжню Варту» у прес-службі патрульної поліції Харкова, аварія сталася 29 червня близько 15-ї. ВАЗ-21093, рухаючись по проспекту Тракторобудівників з боку Ювілейного проспекту в напрямку вулиці Валентинівської, під час повороту ліворуч на вулицю Василя Стуса не пропустив ВАЗ-2104, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок аварії автівки отримали механічні пошкодження. Відносно водія «дев'ятки» оформлено адміністративний протокол.

Того ж дня, тільки вранці, на автотрасі Харків – Ліпці водій автомобіля ВАЗ-2105 скоїв наїзд на велосипедиста. Від удару велосипедиста відкинуло на «Мазду», котра рухалася у зустрічному напрямку. Від отриманих травм велосипедист – чоловік 1935 р/н – загинув на місці пригоди.

На Салтівці LADA Samara врізалася в припаркований BMW. Не обійшлося без постраждалих. Аварія сталася на вулиці Василя Стуса. Внаслідок ДТП постраждав водій «дев'ятки». Його госпіталізували в 4-ту лікарню швидкої невідкладної допомоги. Свідки запевняють: потерпілий був п'яний.

 

 

 

comments powered by HyperComments