У липні 300 абонентів та Сковородинівський навчальний комплекс буде підключено до нового водопроводу - Світлична

Неділя, 2 липня 2017, 09:32
Проблема з водопостачанням існувала у с.Сковородинівка остані 15 років. Зараз триває завершувальний етап вирішення цієї проблеми.
У липні 300 абонентів та Сковородинівський навчальний комплекс буде підключено до нового водопроводу - Світлична

Про це написала губернатор Харківщини Юлія Світлична на своїй сторінці у Фейсбуці. 

За її словами,  відновлено мережу водопостачання у смт.Золочів. Тепер майже 3 тис. споживачів будуть забезпечені якісною водою.

Юлія Світлична зазначила, що прикордонному району необхідна особлива увага, а відверте спілкування завжди на користь справі, тому під час робочої поїздки до Золочівського району  вона багато розмовляла з людьми.

Ще однією проблемою, про яку йшла мова є проблема зі школою у с.Писарівка.

"Вже на завершальному етапі будівництво нової школи у с.Писарівка, яке було зупинено в 2010 році", - повідомила голова ХОДА. 

На 2017 рік у районі заплановані також роботи по низці об'єктів освітньої сфери, доріг, реконструкція очисних споруд у Золочеві, початок будівництва районного сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу.

"День у Золочеві завершився чудовим святом. Дивовижний фестиваль "Містерії Купала" вже котрий рік поспіль об'єднує талановитих людей регіону. Тут тобі й майстер-класи, й співи, й дегустація обрядових страв", - написала губернатор Харківщини у Фейсбуці.

comments powered by HyperComments