Поліція відзвітувала про хід розслідування ДТП за участю поліції/ Доповнено 12.39

Середа, 5 липня 2017, 10:32
Заступник начальника одного з підрозділів поліції врізався у перешкоду
Поліція відзвітувала про хід розслідування ДТП за участю поліції/ Доповнено 12.39

З яких причин,поліцейський це зробив на «Фольксвагені», поліції сказати не може, - повідомляє «Справжня Варта»

Громадяни не постраждали, крім самого водія, якого було доставлено до лікарні.

Подія сталася 4 липня близько 22-40 на проспекті Петра Григоренка.

Усі обставини події встановлює слідчо-оперативна група та інспекція з особового складу ГУНП. Проводяться відповідні дослідження, за результатами яких буде прийнято рішення щодо правової відповідальності працівника поліції. Хід службового розслідування знаходиться на контролі керівництва обласного главку поліції, - повідомили у ГУНП.

Доповнено 12.39.

Службове розслідування здійснюється інспекцією з особового складу УКЗ Головного управління. На час його проведення поліцейський відсторонений від виконання службових обов’язків. Про його результати обов’язково буде поінформовано громадськість.

Як раніше писала «Справжня Варта», патрульні відмовилися від хабара.

3 липня близько 11-ї години під час патрулювання траси Київ-Харків-Довжанський в сeлищі Гонтів Яр за порушeння правил дорожнього руху патрульні поліцeйські зупинили автомобіль Mercedes Vito. Під час складання протоколу поліцeйські запросили водія підійти до службового авто, аби ознайомити з матеріалами. Підійшовши до інспeкторів, громадянин повідомив, що нe має часу на розгляд справи та поклав щось в двeрцята поліцeйського автомобіля, після чого відійшов. Побачивши, що водій залишив грошову купюру номіналом в 200 гривень, патрульні попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за подібний вчинок та запропонували забрати кошти, протe водій відмовився. Патрульні викликали слідчо-опeративну групу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments