Ізюмський шлях відкриють до Дня незалежності, 24 серпня

Середа, 5 липня 2017, 13:02
Капітально ремонтують 10 кілометрів дороги і міст
Ізюмський шлях відкриють до Дня незалежності, 24 серпня

7 млн грн уже було спрямовано на ремонт моста. На ремонт дорожнього полотна від Чугуєва до Ізюму цього року виділено 56 млн грн., - повідомляє «Справжня Варта».

Про це заявив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час робочої поїздки до Ізюмського району 4 липня.

«Перший етап робіт - від моста в Чугуєві до повороту на Куп'янськ - вже закінчено, зараз йде робота над другим етапом - по місту Ізюм. Після завершення цих робіт мешканці Ізюму матимуть дорогу ідеальної якості з хорошим мостом», - сказав Євгеній Шахненко.

Також цього року в районі відремонтують ділянку дороги Балаклія - Гороховатка в районі сіл Куньє та Чистоводівка.

«Зараз там непроїзна ділянка. На даний момент проводяться тендерні процедури, визначається підрядник. На роботи виділено 10 млн грн. Плануємо взятися до робіт з 1 серпня. Виконаємо їх за 2 - 3 тижні», - розповів заступник керівника ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», губернаторка зазначила, що отримані кошти від децентралізації можна направляти на ремонти доріг та розбудову інфраструктури.

«Ми працюємо над тим, щоб розвивати сільські райони та покращувати умови життя для мешканців найвіддаленіших куточків області, – розповіла Юлія Світлична, – сьогодні для цього є всі можливості. За ініціативи Президента України та за підтримки Кабінету міністрів реалізується реформа децентралізації. Вона дає можливість наповнювати місцеві та сільські бюджети та направляти суттєві кошти на ремонти доріг, розбудову інфраструктури – відкриття дитячих садків, спортивних майданчиків, будівництво об'єктів, необхідних громаді».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments