Поліцейські пропонують малечі гратися в бандитів самим, без участі поліцейських

Четвер, 6 липня 2017, 19:42
А батькам роз'яснити, що на Харківщині правоохоронцям і без кіднепінгу вистачає роботи
Поліцейські пропонують малечі гратися в бандитів самим, без участі поліцейських

Поліцейські з'ясували, що ніяких дітей з  селища Котляри /під Харковом/ ніхто не викрадав. Ніхто на голови їм мішки не надягав і в машину не затягував, - повідомляє «Справжня Варта»

А помилковий виклик зробила 9-річна малявка зі своїми друзями, щоб погратися з дорослими дядьками й тітками в формі.

В присутності батьків школярка зізналася, що їм стало нудно. Щоб якось розважитись, діти придумали детективну історію за свою участю, взяли мобільний телефон і розповіли цю історію поліції.

З дітьми проведено профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків в майбутньому.

У відношенні батьків складені адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині вже малеча "мінує" свої дитячі садки.

4 червня близько 18-30 до Індустріального відділу поліції з номеру 102 надійшло повідомлення про те, що до поліції зателефонував невідомий та заявив, що у дитячому садку на вулиці Зубарєва начебто знаходиться вибухівка. За голосом було чутно, що телефонує дитина віком приблизно 5-7 років.

Працівниками Індустріального відділу поліції було оглянуто територію загальною площею 5 тисяч кв. метрів, евакуація громадян не проводилась. Підозрілих вибухових предметів або вибухонебезпечних пристроїв не виявлено.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments