Комунальники почали встановлювати євроконтейнери для сміття у Шевченківському районі

П'ятниця, 7 липня 2017, 18:04
Після закінчення обладнання цього району вони перейдуть до Московського
Комунальники почали встановлювати євроконтейнери для сміття у Шевченківському районі

Євроконтейнери в Шевченківському районі будуть замінені не лише у дворах житлових будинків, але і в дитсадках, школах, лікарнях, - повідомляє «Справжня Варта»

«Цього року ми повинні встановити 2,5 тисячі євроконтейнерів, з них вже встановлено 1,5 тисячі. Після Шевченківського району ми додатково закупимо ще 500 контейнерів і встановимо їх у Московському районі, тобто навіть перевиконаємо план. Наступного року ця робота буде продовжена в Московському, Слобідському, Новобаварському, Основ'янському районах, і до кінця 2018 року ми виконаємо всю програму», - зазначив директор профільного комунального підприємства «Комплекс з вивезення побутових відходів» Фазіль  Аббасов.

Також він повідомив, що цього року будуть закуплені 16 одиниць нової спецтехніки, при цьому вісім машин вже незабаром почнуть роботу в Шевченківському районі.

Як раніше писала «Справжня Варта», заміна контейнерів проводиться у рамках загальної програми.

Контейнери вже замінили в Немишлянському, Індустріальному, Основ'янському, Холодногірському і Московському районах. Всього в місті планується встановити близько 2,5 тис. євроконтейнерів. За словами начальника служби логістики і диспетчеризації КП «Комплекс з вивезення побутових відходів»  Артема Семикопенка, щодня на вулицях міста з'являється близько 60 нових контейнерів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments