На Харківщині учасники АТО отримали майже 4000 земельних ділянок

Четвер, 13 липня 2017, 19:56
1492 земельні ділянки виділено для ведення садівництва та 2376 - для особистого селянського господарства.
На Харківщині учасники АТО отримали майже 4000 земельних ділянок

«З початку дії програми із забезпечення учасників АТО земельними ділянками Харківська область стабільно займає лідируючі позиції за цими показниками, - зауважила голова ХОДА Юлія Світлична. - Це результат ефективної взаємодії обласної адміністрації, обласної спілки ветеранів АТО та управління Держгеокадастру. Я особисто й надалі контролюватиму цей процес, ми зробимо все, щоб захисники України мали можливість реалізувати своє право на отримання землі».

Як повідомили у Головному управлінні Держгеокадастру в Харківській області, станом на 12 липня управлінням видано 3867 наказів про затвердження документації із землеустрою та передавання у власність 3868 земельних ділянок загальною площею майже 4,7 тис. га. Загалом до управління надійшло від учасників АТО 8651 заява на оформлення земельних ділянок. На даний час вже надано 7204 дозволи на розробку документації із землеустрою на загальну площу понад 9 тис. га.

Чергова видача учасникам АТО документів на землю відбудеться 14 липня о 17:00 у актовій залі Держпрому (3 під’їзд, 2 поверх).

Заплановано видачу близько 100 наказів про отримання земельних ділянок у власність та свідоцтв про право власності. Це земельні ділянки для ведення садівництва площею до 0,12 га біля с. Малинівки Чугуївського району та с. Курортного Зміївського району.

comments powered by HyperComments