ДТП в Харкові: один п'яний водій вскочив у канаву, другий збив шестирічного хлопчика

П'ятниця, 14 липня 2017, 23:52
Автомобіль Daewoo Lanos провалився у траншею.
ДТП в Харкові: один п'яний водій вскочив у канаву, другий збив шестирічного хлопчика

Аварія сталася у Харкові на вулиці Новгородській 14 липня біля другої години ночі, повідомляє Справжня Варта.

Як з'ясували патрульні, водій мав ознаки алкогольного сп'яніння.

На водія склали два адміністративних протоколи: за ст.124 (порушення правил дорожнього руху) і ст.130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) Кодкса України про адміністративні правопорушення.

Співробітники поліції розшукали водія авто, який 12 липня увечері збив шестирічного хлопчика на вулиці 12 Квітня і втік з місця ДТП.

Дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до медичного закладу.

В той же день, під час обстеження прилеглої території працівники Управління превентивної діяльності в одному з гаражних кооперативів виявили автомобіль з характерними ушкодженнями. Власником виявився 27-річний харків'янин. Під час спілкування з поліцейськими чоловік зізнався у скоєнні ДТП.

Крім того водій був обстежений в наркологічному центрі. За висновком медиків, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Наразі правоохоронцями встановлюються обставини і причини події. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більше кримінальних новин читайте на сайті «Справжня Варта».

comments powered by HyperComments