Фермери втратили 300 т зібраного врожаю та сіна/ Фото

Вівторок, 25 липня 2017, 13:31
Причину пожежі, від якої постраждав майбутній добробут селян, поки що не з'ясовано
Фермери втратили 300 т зібраного врожаю та сіна/ Фото

Збитки, яке понесло фермерське господарство «Штефан В.О.», складають за попередніми розрахунками - 100 т складованої соломи в тюках та близько 200 т сіна  нового врожаю, - повідомляє «Справжня Варта»

Пожежа сталася 25 липня уночі в с. Геніївка Зміївського району Харківської області. Потерпілих та загиблих немає, - повідомили у  ГУ ДСНС України у Харківській області та у прес-службі ДСНС України.

Як раніше писала «Справжня Варта», селяни під Харковом заради економії випадково спалили власну садибу. Разом з будинком згоріли автомобіль і пара господарських прибудов.

Як вони пояснили рятувальникам, спалювали у дворі траву, і вогонь якимось чином перекинувся на будинок і все, що було поруч.

Також  у СТОВ «Мрія» горіло пшеничне поле. Збитки - у полі з озимою пшеницею площею 30 га згоріло 4,8 га. ДСНС версію умисного підпалу поля не розглядає

Також сталася пожежа на території елеватору, що знаходиться у с. Губарівка Богодухівського району. 

На місце пожежі виїхало два відділення 51 державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце події о 00:05 було встановлено, що у приміщенні трансформаторної підстанції горіло електрообладнання на площі орієнтовно 100 кв.м. Пожежу локалізовано о 00:30, ліквідовано о 03:12. Матеріальний збиток — встановлюється.

Врятовано 45 тис. тон зерна пшениці, кукурудзи та насіння.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments