Дєлова отримала бронзу на Всесвітніх іграх у Вроцлаві, поступившись кореянкам

Вівторок, 25 липня 2017, 17:01
Результат харківської плавчині у «пірнання» на 50м - 16.46
Дєлова отримала бронзу на Всесвітніх іграх у Вроцлаві, поступившись кореянкам

Перше та друге місце між собою розділили кореянки з результатами 16.02 та 16.40, - повідомляє «Справжня Варта»

Ще одна представниця харківського підводного спорту Ксенія Скрипель у дисципліні 100м у біластах посіла шосте місце.

На жаль, не змогли здобути медалі Всесвітніх ігор харківські сумоїсти. В абсолютній ваговій категорії серед жінок близькою до бронзової нагороди була Марія Дрбоян. Вона виграла чотири сутички, але в півфіналі поступилася росіянці Анні Поляковій, яка в підсумку завоювала золоту медаль. Далі в боротьбі за третє місце Марія поступилася суперниці з Венесуели Марії Седеньо, яка посіла в підсумку четверте місце. Бронзову медаль виборола росіянка Ольга Давидько, а срібну завоювала українка Іванна Березовська, яка також здобула «срібло» в суперважкій вазі. Марія Дрбоян у суперважкій вазі не змогла потрапити до чвертьфіналу.

У змаганнях з сумо серед чоловіків харків’янин Сергій Соколовський у суперважкій категорії та абсолютній вазі завершив виступи на ранніх етапах.

Загалом за підсумками трьох змагальних днів на рахунку українських спортсменів - 8 нагород: 1 золота, 2 срібні та 5 бронзових. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», матч Fed Cup Україна-Австралія оцінено за найвищими стандартами. Таку оценку надала цій пам'ятної події у  спортивному та міжнародному житті України та Харкова Міжнародна федерація тенісу (ITF) за підсумками першого півріччя. Про це повідомила губернаторка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments