У Харкові провели спецрейд

П'ятниця, 28 липня 2017, 20:59
28 липня у рамках місячника безпеки дорожнього руху підрозділ 6-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС та співробітники патрульної поліції спільно провели спеціальний рейд вулицями Харкова.
У Харкові провели спецрейд

Пожежно-рятувальний автомобіль у супроводі двох патрульних автівок проїхав заздалегідь спланованим маршрутом – вулицями Холодногірського та Шевченківського районів Харкова, повідомляє «Справжня Варта».

Це була модель ситуації – як реальний виїзд на виклик. Скажімо так: рятувальники «ловили крокодила на живця». Пожежний та поліцейський автомобілі рухались з увімкненими проблисковими маячками та спецсигналами. Згідно правил дорожнього руху, у такому випадку водії зобов'язані звільнити дорогу для забезпечення безперешкодного проїзду спецтранспорту.

І, як з'ясувалося, далеко не всі водії пропускали спецтранспорт.

Ті, хто не пропустив, тут же поплатилися: на порушників правил дорожнього руху працівники Нацполіції складали адмінматеріали.

Між тим, сьогодні рятувальникам довелося бути не тільки в рейді. Посеред дня зайнялася пожежа на Роганському м'ясокомбінаті. На підприємстві загорівся цех термічної обробки. Інформація про пожежу надійшла на номер «101» о 15.57. Коли рятувальники прибули на місце події, на м'ясокомбінаті горіла обшивка стін всередині цеху. Площа пожежі склала 100 квадратних метрів. О 16.30 працівники ГСЧС локалізували вогонь. За попередніми даними, в результаті події ніхто не постраждав.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments