Харків'яни можуть нестандартно зареєструвати і відсвяткувати шлюб

Субота, 29 липня 2017, 19:07
Для цього у парку ім. Горького відкрито спеціальний майданчик
Харків'яни можуть нестандартно зареєструвати і відсвяткувати шлюб

Як повідомили в адміністрації парку, вони назвали його майданчиком для виїзних церемоній одруження, - повідомляє «Справжня Варта»

Першими, хто його використав, стали  харківський гонщик Дмитро Кушнарьов /переможець чемпіонатів України з гонок на прискорення/ і його обраниця Валерія. Дмитро і Валерія зареєструвалися у рамках  проекту «Шлюб за добу».

За словами директора КП «Щасливе місто» Ольги Прудко, оформлення майданчика для виїзних церемоній ще не закінчене - найближчим часом там з'явиться освітлення і газон навколо альтанки.

«Сьогодні тенденція щодо виїзних церемоній дуже популярна: ми розуміємо, що в Харкові має бути таке місце, і дуже здорово, що воно з'явилося. Проведення урочистого заходу в парку Горького доступно для всіх жителів міста. На сьогоднішній день тут вже заплановано 110 церемоній», - зазначила Ольга Прудко.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові провели першу виїзну церемонію «шлюбу за добу».

На весільний рушничок від КП «Щасливе місто» стали військовий Володимир Воропай і волонтер Надія Пінхасова.

Історія цієї пари почалася з обміну телефонними номерами. Володимир проходив лікування після поранення в Обласній клінічній лікарні ім. Іллі Мечникова (місто Дніпро).

«Нам дали номери один одного. Мені сказали, що наш харків'янин лікується після поранення в Мечникова в Дніпрі, і потрібно було дізнатися, чим ми можемо допомогти, може, забрати до Харкова», - розповіла Надія Пінхасова, волонтер організації «Сестра милосердя».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments