Трамвай і Neoplan – проти автомобілів: першосерпневі ДТП у Харкові/ФОТО

Вівторок, 1 серпня 2017, 23:42
Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися 1 серпня в Харкові. Причому, обидві вранці – з різницею у п'ять хвилин.
Трамвай і Neoplan – проти автомобілів: першосерпневі ДТП у Харкові/ФОТО

О 7:40 ранку в ДТП на проспекті Гагаріна вскочив автобус Neoplan N216-SND, повідомляє «Справжня варта».

За попередньою інформацією, ВАЗ 21150 і Toyota Land Cruiser зупинилися перед пішохідним пeрeходом, аби пропустити жінку. Як незабаром «на протокол» розповів 57-річний водії Toyota, він побачив в дзеркало заднього виду, що на нього на повній швидкості мчить автобус Neoplan. Водій прийняв рішення викрутити кермо вліво, у бік ВАЗ 21150, який стояв поруч у другій смузі руху. У цей час, за словами очeвідцев, автобус зіткнувся з Land Cruiser, в результаті чого Land Cruiser скоїв зіткнення з ВАЗом. Як пояснив 37-річний водій Neoplan – його засліпило сонце.

В результаті ДТП ніхто нe постраждав. На водія автобуса інспeктори склали протокол за ст. 124 КУпАП.

О 7:45 на перехресті вулиць Академіка Павлова та Героїв Праці зіткнулися автомобіль Chevrolet Aveo і трамвай. Поліцейські з'ясували, що на перехресті не працював світлофор, тому за правилами дорожнього руху водії повинні керуватися знаками пріоритету. У ДТП ніхто не постраждав. Матеріали відправлені на доопрацювання до відділу розшуку і дізнання поліції.

За попередньою інформацією, 38-річний водій легковика їхав по Академіка Павлова з боку Північної Салтівки. Побачивши дорожній знак «Головна дорога», почав перетинати перехрестя, коли з ним зіткнувся трамвай, який рухався в бік вулиці Гвардійців Широнінців. Біля радіоринку відсутній знак «Дати дорогу». Таким чином, 27-річний водій трамвая керувався пунктом правил 10.11 - «Перешкода справа», повідомили в патрульної поліції.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments