У Харкові досить кардинально змінили рух транспорту на сьогодні і найближчі дні

Середа, 2 серпня 2017, 05:53
У Харкові з 9:00 до 21:00 2 серпня рух транспорту Московським проспектом – на ділянці від поліграфкомбінату до з'їзду з проспекту Льва Ландау при русі в бік вулиці Енергетичної – буде заборонено.
У Харкові досить кардинально змінили рух транспорту на сьогодні і найближчі дні

Як повідомили «Справжню Варту» у Департаменті інфраструктури міськради, це обумовлено реконструкцією проспекту.
 
Двосторонній рух буде організовано смугою зустрічного напрямку.
 
Крім того, в цей же час у зв'язку з реконструкцією контактної мережі тролейбус №13 курсуватиме так: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького - пр. Героїв Сталінграда - парк «Зустріч».

З 9:30 до 15:00 на ділянці від вулиці Героїв Праці до Салтівського шосе проспектом Тракторобудівників забороняється рух трамваїв. Це пов'язано з монтажем устаткування і повітряних мереж для інформаційного табло на зупинці «13-а дитяча поліклініка».

В цей час трамваї курсуватимуть так:

№23: розворотне коло «Південно-Східний» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м / р;

№26: парк ім. Горького - вул. Весніна - вул. Матюшенко - вул. Шевченко - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - розворотне коло «Салтівський».

З 1 по 23 серпня обмежено рух транспорту на перехресті проспекту Перемоги з вулицею Клочківській. Тут реконструюють трамвайний переїзд.

На цей період рух транспорту буде здійснюватися в об'їзд закритої ділянки в такий спосіб:

вул. Клочківська (на ділянці від вул. Лялі Убийвовк до вул. Котельниковський буде організовано двосторонній рух по проїжджій частині по парній стороні вулиці) - пр. Перемоги (на ділянці від вул. Клочківській до вул. Армійській буде організовано двосторонній рух по кожній з проїжджих частин проспекту на вказаній ділянці).

До 22:00 5 серпня заборонено рух транспорту по вул. Клочківській - на ділянці від вул. Букової до вул. Лялі Убийвовк при русі в бік пр. Перемоги. Двосторонній рух транспорту організовано по смузі зустрічного напрямку.

Крім того, трамваї №7, 12 і 20 вулицею Клочківською не ходитимуть іще три тижні – до 23 серпня. Це пов'язане із реконструкцією трамвайних переїздів. Рух трамваїв заборонено вулицею Великою Панасовською від вулиці Євгена Котляра до провулка Лосівського, Лосівським, Піскунівським, проїздом Рогатинським, Клочківською, проспектом Перемоги, спуском Клочківським, проспектом Незалежності, вулицями Трінклера, Маяковського, Мироносицькою.

На цей період трамвай №7 курсуватиме так: Новоселівка - вул. Миколи Бажана - вул. Москалевська - вул. Конєва - Південний вокзал.

Трамваї №12, 20 - не ходитимуть.

 

comments powered by HyperComments