Знерухомлення Харкова: де не проїхати містом в четвер

Четвер, 10 серпня 2017, 05:47
Кілька вулиць Харкова буде перекрито прямо зранку четверга.
Знерухомлення Харкова: де не проїхати містом в четвер

Причини тому різні: то дерева пиляють, то дороги ремонтують, повідомляє «Справжня Варта».

З 8:00 до 18:00 10 серпня буде заборонений рух транспорту провулком Короленка на ділянці від вулиці Кооперативної до Вірменського провулка і далі аж до площі Конституції. Обумовлено це дорожніми роботами – асфальтуванням проїжджої частини. Об'їзд закритих ділянок автомобілистам слід здійснювати прилеглими вулицями.

Маршрутки ж їздитимуть так.

У бік площі Конституції:  №119е, 89е: вул. Вернадського - Гімназійна набережна - пр. Московський - пл. Конституції і далі за маршрутом; №241е, 272е: Харківська наб. - вул. Кооперативна - вул. Університетська і далі за маршрутом; №251е: пр. Московський - вул. Короленка - пл. Конституції - пр. Московський і далі за маршрутом.

У бік Південного вокзалу: №246е: пров. Подольский - вул. Кооперативна - вул. Університетська - пл. Павлівська і далі за маршрутом.

У бік Центрального ринку: №231е: пр. Московський - вул. Кооперативна - вул. Університетська - пл. Павлівська і далі за маршрутом.

У бік Московського проспекту: №231е: пл. Павлівська - вул. Університетська - вул. Кооперативна - пр. Московський і далі за маршрутом.

З причини капітального ремонту Ново-Баварського проспекту рух транспорту на ділянці від вулиці Клавдії Шульженко до вулиці Китаенка буде обмежено з 9:00 до 21:00 10 та 11 серпня.

У цей час Ново-Баварським проспектом, вулицею Китаенка, проспектом Любові Малої до вулиці Дудинської тролейбусів №11 і 27 чекати не має сенсу. Вони курсуватимуть таким чином: вул. Новий Побут - вул. Холодногірська - вул. Дудинська - пр. Любові Малої - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва - вул. Малиновського - вул. Благовіщенська/вул. Коцарська - пл. Благовіщенська - узвіз Соборний - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції.

При цьому двосторонній рух проспектом Ново-Баварським для пересічного транспорту буде організований смугою зустрічного напрямку.

З 8:00 до 14:00 10 серпня знерухомлюється частина вулиці Алчевських (від Маяковського до Олеся Гончара). Тут будуть пиляти аварійні дерева. Об'їзд закритої ділянки автовласникам доведеться здійснювати прилеглими вулицями.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments