Харківська «Солідарність» та бійці АТО провели для школярів урок мужності

Вівторок, 15 серпня 2017, 15:33
До 26-ї річниці незалежності України голова Чугуївської міської організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», голова Чугуївської філії громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Михайло Лукаш провів зустріч з дітьми у районному дитячому оздоровчому таборі «Орлятко».
Харківська «Солідарність» та бійці АТО провели для школярів урок мужності

Діти мали змогу поспілкуватися з учасниками антитерористичної операції, якими були наведені приклади мужності та звитяги борців за свободу і незалежність рідної землі. Військовослужбовці Національної гвардії України розповіли про перспективу служби в Збройних силах України та надали вичерпні відповіді на всі запитання.

Як розповів Михайло Лукаш, нашими активістами була організована  фотовиставка «З Україною в серці» з фотографіями та біографіями бійців, що брали участь в АТО, і тих, хто віддав життя за незалежність рідної країни.

«Метою виставки було формування у дітей та підлітків патріотизму, самовідданості, активної громадянської позиції, особистої відповідальності за долю та єдність України», - наголосив Михайло Лукаш.

Під час зустрічі дітям запропонували намалювати плакати, на яких вони мали можливість висловили свою підтримку нашим бійцям. Ці малюнки будуть передані бійцям, які захищають нашу країну.

Наприкінці зустрічі гості пригостили дітей табору солодощами.

comments powered by HyperComments