Вогонь спалює селянські садиби/ Фото

Середа, 23 серпня 2017, 13:35
Чергова пожежа від випалювання сухої трави сталася під Харковом
Вогонь спалює селянські садиби/ Фото

Наслідки - згоріли житловий будинок та господарчі будівлі. Причина -  людська недбалість, - повідомляє «Справжня Варта»

Пожежа сталася 22 серпня на десяту годину у селищі Малинівка Чугуївського району у провулку Залізничному, 97. Горіли житловий будинок на площі 50 кв.м. та 2 господарчі будівлі на загальній площі 30 кв.м. Як стало відомо, дана пожежа трапилась через перекидання вогню від палаючої трави, яка горіла на площі 300 кв.м.

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області, всього 22 серпня у Харківській області трапилось 98 пожеж, пов’язаних з горінням сухостою, стерні, хвойної підстилки, очерету та сміття. Сумарна площа горіння склала близько 70 га. Причиною цих пожеж стало занесення відкритого джерела вогню та людська недбалість.  

Як раніше писала «Справжня Варта», на Культури згорів Nissan/ Фото.

Пожежа сталася 18 серпня увечорі біля будинку № 22Б на вул. Культури у Харкові.

Раніше селяни під Харковом заради економії випадково спалили власну садибу: спалювали у дворі траву, і вогонь якимось чином перекинувся на будинок і все, що було поруч.

На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені господарча будівля, гараж, автомобіль «Москвич 2140» 1977 р.в. та частково житловий будинок за адресою: вул. Теплична, 64, а також гараж та господарча будівля приватного маєтку по вул. Тепличній, 65. Загалом площа пожежі склала: сухої трави – 120 кв.м.; будівель та споруд приватного сектору – 90 кв.м.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments