Поліція надала подробиці щодо смертельного ДТП в Валках/ Фото

П'ятниця, 1 вересня 2017, 17:34
Зіткнулись два мікроавтобуси
Поліція надала подробиці щодо смертельного ДТП в Валках/ Фото

Через складність аварії ятувальникам довелося деблокувати деяких з пасажирів мікроавтобусів, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомили у поліції, загинули 44 та 51-річна жінка. Двох постраждалих госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, 15 осіб доставили до Валківської ЦРЛ з травмами різного ступенями тяжкості.

Причина ДТП - водій мікроавтобуса «Форд Транзит», рухаючись в напрямку Києва, не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Фольксваген»

Подія сталася 1 вересня зранку поблизу  с. Рідкодуб Валківського району на трасі Київ-Харків-Довжанський.

Зіткнулись 2 мікроавтобуси «Форд Транзит» та «Фольксваген Т-4». В результаті події 2 пасажири автомобілю Форд загинули на місці, ще 17 осіб (водії та пасажири мікроавтобусів) були травмовані.

До місця події негайно було направлено підрозділ служби порятунку з міста Валки на аварійно-рятувальному автомобілі. На момент прибуття рятувальників необхідно було вивільнити 4-х постраждалих, а також тіла 2-х загиблих осіб з розбитих автомобілів. Фахівці ДСНС відразу приступили до їх деблокування. Для цього вони застосували спеціальний гідравлічний інструмент. Після демонтажу деяких конструкцій автівок, потерпілих було передано бригаді медиків.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, які з’ясовують всі її обставини дорожньо-транспортної пригоди, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області

Як раніше писала «Справжня Варта», біля торгового центру переїхали на смерть пішохода.

Подія сталася 31 серпня удень на кільцевій дорозі, неподалік від ТРЦ «Магелан».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments