Сьогодні було локалізовано пожежу на приватному підприємстві

Неділя, 3 вересня 2017, 17:46
Рятувальники змогли локалізували пожежу у складській виробничій будівлі приватного підприємства.
Сьогодні було локалізовано пожежу на приватному підприємстві

3 вересня о 06:15 надійшло повідомлення про пожежу у складській виробничій будівлі приватного підприємства Холодногірського району, передає ГУ ДСНС в Харківській області. Після прибуття на місце події керівник гасіння пожежі оголосив підвищений номер складності. Додатково було задіяно ще 8 автоцистерн, 2 автодрабини, автоколінчатий підйомник та іншу спецтехніку ДСНС.

На момент прибуття рятувальників вогнем була охоплена виробнича будівля по виробництву пакувальних матеріалів площею близько 3000 кв.м. В тому приміщенні зберігались розчинники, поліетиленові та пластмасові вироби.

О 08:31 пожежу вдалося локалізувати. Вогонь не розповсюдився на сусідні приміщення і. Загиблих та травмованих не було. Сусідні будівлі та споруди не постраждали. Після цього рятувальники приступили до ліквідації пожежі та встановлюється причина її виникнення.

В Харкові продовжують горіти автомобілі. Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Харкові було спалено декілька машин. Пошкоджені "Мерс", "Хюндай" і "Шевроле". Марку ще одного авто встановити не вдалося.

comments powered by HyperComments