Для сільських медиків Харківська «Солідарність» придбала 28 комплектів спецодягу / Фото

П'ятниця, 8 вересня 2017, 15:51
До громадської приймальні депутата Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Андрія Хвесика звернулися працівники Кегичівського підрозділу Харківського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф з проханням про придбання 28 комплектів демісезонного спецодягу. Депутат обласної ради відгукнувся на це колективне звернення.
Для сільських медиків Харківська «Солідарність» придбала 28 комплектів спецодягу / Фото

Під час зустрічі з колективом працівників швидкої допомоги депутат обласної ради прозвітував про свою роботу та вручив привезені костюми.

Андрій Хвесик запевнив, що допомога закладам соціальної сфери взагалі, а медицині зокрема, завжди була і буде пріоритетною в його депутатській діяльності.

«Від здоров’я та забезпечення матеріальної бази робітників медичної галузі залежить здоров’я та зцілення всіх нас. Всі зусилля лікарів спрямовані на допомогу хворим задля збереження життя населення України, - зазначив під час вітального слова Андрій Хвесик. - Нехай робота приносить вам радість і задоволення, вдячність колег і пацієнтів. А наша команда і надалі буде надавати медикам всіляку допомогу».

Він поспілкувався з лікарями про медичну реформу, матеріально-технічне забезпечення закладів охорони здоров’я, також обговорили злободенні проблеми, з якими щодня доводиться стикатись сільським медикам.

comments powered by HyperComments