Підлітки зробили селфі на 125-метрової телевежі на Гольдбергівській

Понеділок, 11 вересня 2017, 19:06
Сходження на Олімп побачили відразу кілька городян, які й повідомили в патрульну службу
Підлітки зробили селфі на 125-метрової телевежі на Гольдбергівській

Прибувши за викликом на вулицю Гольдбергівську, де знаходиться 125-метрова телевежа, патрульні побачили на верхівці конструкції двох юнаків. Поліцейські зняли підлітків із телевежі. Свої дії 14-річний та 15-річний хлопці пояснили тим, що забажали "гострих відчуттів", - повідомляє «Справжня Варта»

Патрульні передали юнаків їх батькам та проінформували про подію відділ ювенальної превенції Основ'янського відділу поліції. Також, із батьками та їх дітьми поліцейські провели виховну бесіду.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція з'ясовує, що дитина робила на даху вагона електрички. 10-річний школяр отримал ураження електрострумом, після того, як заліз на вагон.

Його госпіталізовано. Хлопець отримав рвану рану лівого боку та забій селезінки.

Також сільський підліток загинув під струмом. Працівниками поліції встановлено, що підліток разом з компанією перебував на металевих конструкціях залізничного мосту. Під час гри хлопець втратив рівновагу, схопився за електричний дріт та впав з триметрової висоти. Незважаючи на зусилля лікарів, хлопчик помер в реанімації, не приходячи до тями.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments