Мешканцям 400 будинків у центральній частині Харкова поліпшать гаряче водопостачання

П'ятниця, 15 вересня 2017, 11:07
Це вдасться завдяки капітальному ремонту тепломагістралі на Енергетичній
Мешканцям 400 будинків у центральній частині Харкова поліпшать гаряче водопостачання

За словами головного інженера КП «Харківські теплові мережі» Євгена Зінченка, через цю магістраль транспортується понад 30% тепла, що виробляється на ТЕЦ-3, - повідомляє «Справжня Варта»

За словами представника генерального підрядника Андрія Масюка, нові труби в пінополіуретані дозволять скоротити втрати теплоносія і зменшити вироблення тепла.

Всі роботи планують завершити до 1 жовтня. Як зазначили в ХТМ, це вже другий етап капітального ремонту на цій тепломагістралі. У 2016 році замінили майже 250 м труб. Наступного року комунальники планують продовжити ремонт теплотраси й замінити ще 300 м труб.

Зазначимо, всі роботи з заміни труб фінансуються з міського бюджету. 

Як раніше писала «Справжня Варта», тепломагістраль №66 вводилася в експлуатацію з 1963 по 1968 роки. Її протяжність - 7,2 км, діаметр труб - 900 мм. Магістраль призначена для транспортування теплової енергії споживачам центру міста (Основ'янський район, частини Слобідського, Новобоварского, Київського, Шевченківського районів міста). Від тепломагістралі отримують тепло 398 житлових будинків, 11 дитячих комбінатів, 18 шкіл і 10 лікувальних установ.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments