Деякі продукти харчування у Харкові можна купити за цінами, які на 10 - 15% нижчі за середні по області

Середа, 20 вересня 2017, 11:09
Таку обіцянку надали в облдержадміністрації, коментуючи підготовку проведення Великого Слобожанського ярмарку
Деякі продукти харчування у Харкові можна купити за цінами, які на 10 - 15% нижчі за середні по області

«Головною метою ярмарку традиційно є демонстрація досягнень харківських аграріїв і реалізація врожаю 2017 року харків'янам і гостям міста за цінами, які на 10 - 15% нижчі за середні по області», - розповіли в Департаменті економіки та міжнародних відносин ХОДА, - повідомляє «Справжня Варта»

Цього року ювілейний – 15-й – Великий Слобожанський ярмарок відбудеться 23 та 24 вересня на відкритому майдані презентаційно-виставкового центру «Радмір - Експохол» (вул. Академіка Павлова, 271).

В ярмарку візьмуть участь близько 120 сільгоспвиробників з усіх районів та міст області, а також учасники з Івано-Франківської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської та інших областей. Усього понад 500 суб'єктів господарювання, які протягом дводенних ярмаркових торгів будуть реалізовувати понад 2000 найменувань товарів.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові відбувся Ярмарок вакансій.

Ярмарок вакансій «Dream Job» пройшов поблизу ХНАТОБу. Він мав дати можливість харків’янам знайти роботу та вивчити наявні пропозиції на ринку праці. Всього там було представлено 35 різних компаній, які були розділені за тематичними секторами.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments