У Харкові відкрито меморіальну дошку генералу Музиці

Середа, 20 вересня 2017, 16:41
Генерал-лейтенант Віталій Миколайович Музика у різні роки працював на високих посадах у МВС та СБУ Харківської області
У Харкові відкрито меморіальну дошку генералу Музиці

Він один з найбільш відомих та авторитетних представників та керівників харківської "школи" міліції та СБУ часів незалежної України.

Меморіальну дошку генералу Музиці урочисто відкрили 20 вересня у Харківському пожежно-технічному училищі, випускником якого він був, - повідомляє «Справжня Варта»

На заході були присутніми ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий, начальник управління Служби безпеки України Андрій Носач, радник Голови Харківської обласної держадміністрації з правових питань Сергій Стороженко, начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв, представники Харківської облдержадміністрації, Служби безпеки України, Головного управління МВС України у Харківській області, голова та представники обласної організації Харківський клуб “Генерал”, ветерани, рідні та близькі Віталія Миколайовича Музики.

Історична довідка. Віталій Миколайович Музика народився у 1948 році. У 1969 році закінчив Харківське пожежно-технічне училище. Працював у пожежній охороні. З 1971 до 1985 року — інспектор, старший інспектор, начальник відділення, заступник начальника відділення кримінального розшуку УВС м. Харків. З 1985 до 1992 року — заступник начальника УВС м. Харків, начальник Міжрегіонального відділу по боротьбі з організованою злочинністю. Працював заступником начальника Управління СБУ у Харківській області, начальником управління МВС України у Харківській області. Нагороджений багатьма державними нагородами. Заслужений працівник МВС, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments