Чемпіонат України з трофі-рейдів «Бурелом» відбувся на Зміївщині за підтримки «Солідарності»

Середа, 20 вересня 2017, 16:16
На території Зміївського району відбувся ІІІ етап Чемпіонату України з трофі-рейдів «Бурелом» (цьогорічні організатори – позашляховий клуб «Слива клуб 4х4»), який проходив за підтримки депутата Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Віталія Кошеленка.
Чемпіонат України з трофі-рейдів «Бурелом» відбувся на Зміївщині за підтримки «Солідарності»

Так, у різних групах Чемпіонату взяло участь більше 50 професійних та любительських екіпажів, які з’їхалися до Зміївського району з багатьох міст України: Львова, Києва, Запоріжжя, Миколаєва, Черкас, Дніпра, Харкова і навіть Змієва.

За словами Віталія Кошеленка, Зміївщина уперше приймала змагання такого масштабу, яка запам’яталася учасникам не лише різноманітним ландшафтом, а й доброзичливими людьми та красою природи.

«Це шоу дарує незабутні відчуття адреналіну і змушує на власні очі побачити всю силу авто-мото техніки. Сподіваюсь, що учасникам трофі сподобались зміївські кручі, сосновий ліс, і траси вздовж на берегів водоймищ», - заначив Віталій Кошеленко.

Переможці отримали кубки та пам’ятні призи, а найголовніше – бали, які наближають учасників до омріяного чемпіонства. Вітаємо переможців ІІІ етапу та бажаємо успіхів в IV, заключному, етапі Чемпіонату України з трофі-рейдів, який відбудеться в Запоріжжі.

comments powered by HyperComments