Ми зацікавлені в пошуку нових партнерів - Світлична - послу КНР

Четвер, 21 вересня 2017, 17:29
Світлична зустрілася з китайською делегацією, очолюваною Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Ду Веєм
Ми зацікавлені в пошуку нових партнерів - Світлична - послу КНР

Губернаторка  пообіцяла всіляку підтримку закордонним інвесторам в економіку Харківщини, - повідомляє «Справжня Варта».

«Я рада, що ваша делегація бере участь у щорічному міжнародному економічному форумі, який проходить в нашому регіоні. Ми зацікавлені в пошуку нових партнерів, розвитку бізнесу, відкритті в регіоні нових підприємств і створенні робочих місць. Вашим представникам, які зацікавлені в партнерських відносинах, ми надамо всю необхідну допомогу», - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична.

Посол КНР  запевнив, що докладе максимум зусиль для того, щоб китайські бізнесмени змогли налагодити контакти з харківськими підприємствами.

За його словами, ця зустріч з керівництвом ХОДА для нього перша після призначення на посаду. Він також акцентував увагу на міцних зв'язках, які вже встановилися між Харківською областю і Китаєм.

«Саме в Харківській області працювали багато наших співвітчизників, студенти, підприємці, в місті є китайська діаспора. У 2015 році Харків встановив партнерські відносини з провінцією Хейлунцзян. Наша делегація складається з 20 представників кращих китайських підприємств, які охоплюють широку сферу, в тому числі енергетику, транспорт, сільське господарство, інформаційні технології і так далі. Сподіваюся, що вони зуміють налагодити більш інтенсивні контакти з українськими партнерами», - сказав пан посол.

Як раніше писала «Справжня Варта», Юлія Світлична та Посол США в Україні Марі Йованович зустрілися напередодні економічного форуму у Харкові.

За словами голови ХОДА Юлії Світличної, на самому форумі підпишуть контракти на суму близько 100 мільйонів доларів. А  після форуму інвестиційна активність впродовж року надасть додаткових 200 - 250 млн дол. інвестицій в економіку області.

Пленарне засідання IX Міжнародного економічного форуму  «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» розпочнеться 22 вересня о 10:00. Місце проведення – традиційне: готель «Premier Palace Hotel Kharkiv» (пр. Незалежності, 2).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments