З Міжнародним днем людей похилого віку Харківська «Солідарність» привітала ветеранів

П'ятниця, 29 вересня 2017, 15:41
До Дня Ветерана та Дня вчителя партійцями Близнюківської районної організації партії «БПП «Солідарність» була організована святкова зустріч.
З Міжнародним днем людей похилого віку Харківська «Солідарність» привітала ветеранів

Дана зустріч проходила в святково оформленому залі за святково накритим столом. Так як на святі були присутні представники різних професій з числа ветеранів (лікарі, вчителі, сільськогосподарські працівники), в ході свята кожному з них було надано слово для виступу, під час якого ветерани згадували своє життя, свою професію, розповідали про свій вклад в розвиток села.

За словами голови районної організації партії «БПП «Солідарність» Олександра Пономаренка, саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

«Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді», - заначив Олександр Пономаренко.

Дворічанські партійці теж привітали ветеранів району зі святом, вручили подарунки та подякували за вагомий внесок у розбудові України.

Керівник секретаріату Дворічанської районної організації «Солідарність» Володимир Журавель привітав пенсіонерів і побажав їм віри в завтрашній день, сили, витримки, оптимізму та міцного здоров’я.

«Намагаємося всіляко підтримувати тих, хто все життя віддав чесній праці на благо рідного краю. Намагається бути поруч і не забувати про ветеранів праці та тих, хто опинився у складних життєвих ситуаціях», - зазначив Володимир Журавель.

comments powered by HyperComments