Багатоквартирний житловий фонд Харківщини оснащено теплолічильниками на 85% - Світлична

Понеділок, 2 жовтня 2017, 15:23
Кожен керівник повинен нести відповідальність за підготовку до опалювального сезон
Багатоквартирний житловий фонд Харківщини оснащено теплолічильниками на 85% - Світлична

Губернаторка наказала профільним структурам активізувати роботу стосовно обладнання житлового фонду приладами обліку теплової енергії, - повідомляє «Справжня Варта». За її словами, наразі багатоквартирний житловий фонд області оснащено лічильниками на 85%.

Про це шла мова в ході селекторної наради в ХОДА.

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Ми будемо слідкувати за температурним режимом та орієнтуватися на погодні умови. У разі необхідності відразу запустимо тепло в оселі наших громадян. Для того, щоб забезпечити комфортні умови жителям області та міста. Звертаю увагу на те, що аварійні бригади мають бути готові оперативно зреагувати в разі виникнення поривів чи аварійних ситуацій».

Вона підкреслила, що «усі питання повинні відпрацьовуватися в штатному режимі. Якщо необхідна допомога обласної влади, ми допоможемо. Але кожен керівник повинен нести відповідальність за підготовку до опалювального сезону».

Як раніше писала «Справжня Варта», урядовці знову запевняють: ціни на газ для населення не підвищаться.

«Змін до збільшення ціни на газ немає. Прем’єр-міністр чітко заявив, що економічних підстав для цього (збільшення ціни) немає. І Міністерство це може підтвердити», - сказав  міністр енергетики Ігор Насалик.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments