За добу збито два пішохода

Середа, 4 жовтня 2017, 13:51
Одного з них - на смерть
За добу збито два пішохода

Смертельний наїзд стався в Харківському районі, - повідомляє «Справжня Варта»

Загиблому - за 60.

Третього жовтня увечорі водій легковика наїхав на чоловіка у с. Карачівка по вул. Станційній. Той від отриманих травм помер на місці пригоди, - повідомляється в оперативному зведенні ХОДА.

Як повідомили патрульні, на ХТЗ автомобіль "ВАЗ-21053" скоїв наїзд на пішохода в районі проспекту Олександрівського, 113.

Постраждалий госпіталізований.

Обставини події з'ясовує слідчо-оперативна група.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Сердюка фура врізалася в легковик/ Фото.

Водій Chevrolet, який допустив порушення, загинув на місці. ДТП сталося за участі трьох автомобілів - «МАN», «Chevrolet» та «Mercedes».

Попередньо встановлено, що фура рухалась зі сторони П’ятихаток, а автомобіль «Chevrolet» рухався на зелене світло світлофора зі сторони вулиці Леся Сердюка. Автівка «МАN» врізалася в бік іномарки, від удару «Chevrolet» відкинуло в автомобіль «Mercedes». В результаті аварії 40-річний водій автомобіля «Chevrolet» помер на місті. Інші учасники ДТП не постраждали.

Також ДТП сталося в Змієві: двоє загиблих, троє в лікарні.

68-річний водій автомобіля «Деу Ланос» почав виконувати маневр повороту ліворуч на ґрунтову дорогу з увімкнутим вказівником повороту. В цей момент автівка «Шкода» під керуванням 48-річного водія, який рухався у попутному напрямку позаду, почав обгін «Део Ланос», що призвело до зіткнення даних транспортних засобів. В подальшому автівка «Шкода» врізалася в дерево та загорілася.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments