По Клочківській забороняється рух транспорту в суботу

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 20:53
Рух транспорту вулицею Клочківською – на ділянці від Бурсацького узвозу до Сергіївської площі – буде заборонений 7 жовтня з 8:00 до 22:00.
По Клочківській забороняється рух транспорту в суботу

Також рух буде заборонений площею Сергіївською на ділянці від вулиці Клочківської до Полтавського Шляху, а також спуском Соборним на ділянці від Лопанської набережної до вулиці Університетської, повідомляє «Справжня Варта».

Це обумовлено капремонтом дороги.

На цей період об'їзд закритої ділянки буде організований по прилеглих вулицях.

З 8:00 до 22:00 7 жовтня автобуси здійснюватимуть об'їзд вказаної ділянки наступним чином:

№246е: пл. Сергіївська - вул. Полтавський Шлях - Лопанська набережна - пл. Благовіщенська і далі за маршрутом;

№305е: пл. Сергіївська - вул. Полтавський Шлях - Лопанська набережна - пл. Благовіщенська - вул. Різдвяна - Бурсацький спуск - вул. Клочківська і далі за маршрутом.

На цей же період автобус №304е змінить кінцеву зупинку і здійснюватиме розворот на перехресті пл. Сергіївська - вул. Полтавський Шлях, а висадку/посадку пасажирів робитиме на зупинці «Площа Сергіївська» при русі у бік провулку Банного.

Також з 9:00 до 21:00 7 жовтня буде заборонений рух тролейбусів по пр. Ново-Баварському, вул. Китаєнка, пр. Любові Малої до вул. Дудинської. У зв'язку з цим рух тролейбусів №11 і 27 буде організований наступним чином: вул. Новий Побут - вул. Холодногірська - вул. Дудинської - пр. Любові Малої - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments