Біля стадіону «Металіст» закриють рух транспорту і подовжать роботу метро

Середа, 1 листопада 2017, 09:02
Це пов'язано з проведенням на стадіоні «Металіст» футбольного матчу групового етапу Ліги чемпіонів між командами ФК «Шахтар» - ФК «Фейєноорд» (Нідерланди)
Біля стадіону «Металіст» закриють рух транспорту і подовжать роботу метро

Робота Харківського метрополітену в ніч з 1 на 2 листопада буде подовжена до 1:00 2 листопада, - повідомляє «Справжня Варта».

Крім того, з 19:00 1 листопада до 00:30 2 листопада буде закрито рух транспорту по вул. Молочній, на ділянці від пр. Московського до пр. Гагаріна, у пров. Власівському, по вул. Храмова, вул. Державінській, вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Польової.

Також у цей час маршрути деяких автобусів зміняться наступним чином:

автобуси №68е і 232е змінять кінцеву зупинку «Ст. метро «Метробудівників» та здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці «Ст. м. «Проспект Гагаріна»;

автобус №260е скоротить шлях прямування і змінить кінцеву зупинку в такий спосіб: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» (відстій і розворотне коло по вул. Нехаєнка біля залізничної станції «Балашівка»); висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева».

Також зміняться маршрути таких автобусів:

автобус №11е: вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна - пл. Героїв Небесної Сотні - пр. Московський і далі за маршрутом;

автобус №211е:
- в напрямку вул. Академіка Павлова: вул. Гольдбергівська - пров. Молчанівський - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - Гімназийна набережна - пр. Московський і далі за маршрутом;

в напрямку вул. Гольдбергівської: пр. Московський - Гімназійна набережна - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом;

автобус №231е: пр. Московський - вул. Академіка Павлова і далі за маршрутом;

автобус №244е: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

автобус №251е: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

Крім того, пасажирський автотранспорт, що йде від станцій метрополітену за основними напрямками, працюватиме до 1:00 2 листопада.

Також з 19:00 1 листопада до 00:30 2 листопада заборонено рух трамваїв по вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії. У зв'язку з цим рух трамваїв №5 для об'їзду буде організовано наступним чином: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  "Шахтар" не зміг переграти "Сталь" в Харкові.

Результат матчу в Харкові

«Шахтар» (Донецьк) - «Сталь» (Кам'янське) - 1: 1 (1: 0)

Харків, ОСК «Металіст», 2 741 глядач

Голі: 1: 0 Феррейра (14), 1: 1 Обрадович (66)

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments