Третя бригада оперативного призначення отримала поповнення

Четвер, 2 листопада 2017, 18:05
36 юнаків із Слобожанщини прибули для проходження строкової служби у цій бригаді
Третя бригада оперативного призначення отримала поповнення

Для більшості новобранців служба в армії − це особистий вибір, ще один усвідомлений крок до зрілого життя, - повідомляє «Справжня Варта».

По прибуттю до частини, майбутні захисники познайомитись з командуванням частини та командирами на навчальному зборі. Також хлопців оглянули медики. Новобранцям видали військову форму та коротко ознайомили з солдатським побутом.

«Більшість юнаків самі зробили свій вибір на користь служби в армії, це видно по їх серйозному відношенню до всього, що з ними відбувається, дехто вже сьогодні задумується пов’язати своє життя з захистом Вітчизни, запитують про військову службу за контрактом», − ділиться своїми спостереженнями заступник начальника навчального збору по роботі з особовим складом капітан Денис Полозюк, - повідомили у Нацгвардії.

Як раніше писала «Справжня Варта», щоб не стати дезертирами, призовники повинні йти до комісаріату навіть без повістки.

Призовники мають дотримуватися своїх зобов’язань відповідно до Конституції України та Законів України. Під час чергової призовної кампанії, що триває у жовтні-листопаді та квітні-травні, якщо призовник не отримав повістку, він зобов’язаний самостійно прибути до районної призовної дільниці (військового комісаріату), щоб з’ясувати свій статус відносно призову на строкову військову службу

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments