Автохам зухвало розташував своє корито на місці трагедії у Харкові / ФОТО

Четвер, 2 листопада 2017, 21:38
Користувачів соціальних мереж шокувала поведінка харківського автохама, який припаркував свій розкішний Mitsubishi прямо на місці жахливої ​​ДТП в центрі Харкова
Автохам зухвало розташував своє корито на місці трагедії у Харкові / ФОТО

На капоті позашляховика автохама зображений безглуздий череп, повідомляє «Справжня Варта».

Водій не знайшов для своєї машини кращого місця, ніж тротуар, на якому буквально два тижні тому загинули шестеро людей, а зараз – меморіал пам'яті.

Знімок оприлюднив у Facebook прес-офіцер штабу АТО Олексій Лебідь.

«У мене немає жодного цензурного слова, яким би я міг підписати це фото. Дуже шкода, що навколо і далі залишається дуже багато недалеких людей... », – прокоментував фото Олексій Лебідь.

У коментарях користувачі висловили неабияке обурення поведінкою водія-мажора: «Там взагалі знак висить – стоянка заборонена». «Та справа навіть не стільки в знаку, як у ставленні до загиблих людей». «І в знаку, і у ставленні. У ставленні до живих, що йдуть Сумською – також».

Дехто засумнівався і висловив версію, мовляв, цей автомобіль нібито спеціально так припаркували в рамках слідчого експерименту. Проте інші коментатори відзначили, що під час експериментів на цьому місці ставили авто марки Lexus, а не Mitsubishi.

Журналіст Сергій Єрмаков навіть оприлюднив дані власника автомобіля: «Кремінь Микола Олександрович, народився 5 червня 1996. У грудні минулого року не виконав вимогу зупинки. Якраз на Різдво в цьому році при повороті вліво з вулиці Клочківської на Клочківській спуск не надав перевагу транспортним засобам, які рухалися в попутному напрямку. У 2013 вступав на факультет правознавства інституту підготовки слідчих кадрів для МВС. Набрав 639,90 балів», – повідомив Сергій Єрмаков.

Як повідомляла «Справжня Варта», у Харкові зайнялися підвищенням безпеки пішоходів. Поліція проінвентаризує всі небезпечні зупинки і пішохідні переходи в місті.

Нагадаємо, 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. Загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них згодом померла у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments