У Харкові триває Тиждень безпеки дорожнього руху

Вівторок, 14 листопада 2017, 12:13
В його межах відбулася низка заходів, спрямованих на інформування водіїв про адміністративну відповідальність за порушення правил паркування.
У Харкові триває Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху стартував 13 листопада. В його межах правоохоронці здійснюють ретельний нагляд за дотриманням водіями правил паркування, передає Патрульна поліція Харкова. Зокрема, вони закликали водіїв та пішоходів до того, щоб ті не порушували правила та з повагою ставилися один до одного.

Зокрема, в місті інспекторами Управління патрульної поліції була проведена низка заходів, спрямованих на інформування водіїв про адміністративну відповідальність за порушення правил паркування. Наприклад, патрульними був перевірений майданчик для паркування на вулиці Гвардійців Широнінців. Під час проведення профілактичних заходів було виявлено водіїв, які, порушивши ПДД, припаркувалися на місцях, призначених для людей з інвалідністю. Порушникам були вручені відповідні адміністративні матеріали.

Крім того, інспектори проводили бесіди з потенційними порушниками та роздавали спеціальні листівки, в яких була розмішена інформація про зміни у законодавстві щодо правил паркування.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові деякі трамваї тепер курсують за зміненим маршрутом. Трамваї № 3, 5, 6, 7 змінили свої напрямки у зв’язку з капітальним ремонтом трамвайних колій.

comments powered by HyperComments