Харків`яни пропонують зробити вулицю Сумську пішохідно-туристичною

Неділя, 19 листопада 2017, 15:38
Зробити це слід для того, щоб тут було цікаво, комфортно і безпечно харків'янам та гостям міста.
Харків`яни пропонують зробити вулицю Сумську пішохідно-туристичною

Про це йдеться у петиції на сайті мськради. 

"Сумська вулиця — головна вулиця Харков. Починається від майдану Конституції, проходить поряд з Садом імені Тараса Шевченка, майданом Свободи, Центральним парком ім. Максима Горького і закінчується на схрещенні з вулицею Дерев'янка. Тепер настав час зробити цю вулицю пішохідно-туристичною, щоб тут було цікаво, комфортно і безпечно харків'янам та гостям міста. У зв'язку з цим пропоную вже цього року, до нового року зробити вулицю Сумську пішохідною з від майдану Конституції, до Центральним паркому ім. Максима Горького", - пише автор петиції  №2969 Сергій Сідоровський. 

Дата початку збору підписів - 30 жовтня, залишити свй голос можна ще протягом 70 днів. Зараз за неї проголосувало більше 200 людей. Щоб питання потрапило на сесію міськради, петиція має зібрати 5 тисяч голосів.

Нагадаємо, останнім часом питання безпечності Сумської вулиці в Харкові є дуже актуальним. 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

comments powered by HyperComments