Активні та відповідальні харків‘яни поговорять про новий імідж Харкова

Понеділок, 20 листопада 2017, 12:25
У Харкові відбудеться форум Toloka Talks, присвячений проведенню музичного фестивалю KharkivMusicFest.
Активні та відповідальні харків‘яни поговорять про новий імідж Харкова

23 листопада о 18:00 у креативному просторі Харківської Школи Архітектури відбудеться форум Toloka Talks. За словами організаторів, він стане майданчиком для комунікації «успішних, проактивних та соціально відповідальних харків’ян», які прагнуть створити імідж Харкова як європейського міста з величезним культурним потенціалом. Серед учасників заходу будуть представники бізнесових кіл, дипломатичних місій, громадські активісти, представники міжнародних і регіональних громадських організацій.

Поштовхом для проведення такого заходу стала ініціатива відомого музиканта Станіслава Христенка провести у Харкові міжнародний музичний фестиваль KharkivMusicFest. Його головна ідея полягає у створенні нового рівня культурного середовища міста. Даний фестиваль триватиме протягом березня 2018 року. За цей час на сценах Харкова виступлять відомі та визнані музиканти Америки, Європи та Азії, будуть реалізовані спеціальні просвітницькі програми та пройдуть різноманітні культурно-мистецькі масові акції.

За словами організаторів, така подія сприятиме вихованню української молоді, а також приверне міжнародну увагу до Харкова з боку культурної, дипломатичної та бізнес- аудиторії. Це дозволить говорити не тільки про формування нового міжнародного обличчя Харкова, а й сприятиме економічному та культурному розвитку України. Зібрані кошти під час осіннього форуму Toloka Talks будуть спрямовані саме на проведення фестивалю класичної музики KharkivMusicFest.

А за день до цього харків’янам покажуть фільм про Голокост. З 17 по 25 листопада мережа книгарень «Є» та заклади Альянс Франсез в Україні проводять цикл лекцій, кінопоказів та дискусій, присвячених пам‘яті українських євреїв у Другій світової війні. Показ фільму «Тим, що прийдуть після нас» відбудеться в рамках Фестивалю «Місяць документального кіно».

comments powered by HyperComments