Пожежники ліквідували вогонь в гаражних боксах

Понеділок, 27 листопада 2017, 11:33
В Немишлянському районі сталося загоряння на гаражах.
Пожежники ліквідували вогонь в гаражних боксах

Вчора, 26 листопада, о 02:30 сталася пожежа на території приватного домоволодіння. Тоді загорілися легкові автомобілі в гаражних боксах, передає ДСНС Харківської області. На місце пожежі одразу ж виїхало пожежно-рятувальне відділення у складі 25 рятувальників, передає ГУ ДСНС України у Харківській області

Коли ті прибули на місце, вогнем були охоплені моторні відсіки та салони автомобілів «Dewoo Lanos», «Seat» та «Scoda Octavia». Загальна площа загоряння склала 200 кв.м.

Під час пожежі власник боксів, чоловік 1959 року народження, отруївся чадним газом. Він був госпіталізований до Центральної районної лікарні. Пожежа була локалізована о 03:34, а о 06:20 – повністю ліквідована. На місце пожежі виїхали співробітники слідчо-оперативної групи Нацполіції Вони встановлювали обставини та причину загоряння.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно В Харківському районі маршрутний автобус зіткнувся з автомобілем. ДТП сталося на автошляху «Київ–Харків–Довжанський» в селищі Пісочин. Під час аварії постраждав 52-річний автобусу.

comments powered by HyperComments