Подія зоряного масштабу вплине на транспорт у Харкові

Вівторок, 5 грудня 2017, 19:17
6 грудня у Харкові на стадіоні «Металіст» у рамках заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» зіграє проти «Манчестер Сіті».
Подія зоряного масштабу вплине на транспорт у Харкові

Така величезна подія міжнародного, а можна з упевненістю сказати: зоряного маcштабу – бо до Харкова прилетіли такі зірки футбольної величини як Фернардіньо, Яя Туре, Клаудіо Браво, сер Пеп Гвардіола в якості тренера (не кажучи вже про зірок з української команди), вплине на транспортний рух поблизу стадіону.

Відтак рух транспорту по вулиці Молочній, на ділянці від Московського проспекту до проспекту Гагаріна, вулиці Храмова, вулиці Державінськой, вулиці Плеханівській, на ділянці від Молочної до Польовий, а також в провулку Власовському буде заборонено з 19:00 6 грудня до 00:30 7 грудня .

На цей період рух автобусів буде організовано наступним чином:

№68е і 232е: змінять кінцеву зупинку «Ст. метро «Метробудівників» та здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці «Ст. метро «Проспект Гагаріна»;

№260е: скоротить шлях прямування і змінить кінцеву зупинку таким чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева»; висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева».

Інші автобуси об'їжджатимуть закриті вулиці наступним чином:

№11е: вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна - пл. Героїв Небесної Сотні - пр. Московський і далі за маршрутом;

№211е (у напрямку вул. Академіка Павлова): вул. Гольдбергівська - пров. Молчанівський - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - Гімназійна набережна - пр. Московський і далі за маршрутом; (у напрямку вул. Гольдбергівської): пр. Московський - Гімназійна набережна - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом;

№231е: пр. Московський - вул. Академіка Павлова і далі за маршрутом;

№244е: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

Також з 19:00 6 грудня до 00:30 7 грудня буде заборонений рух трамваїв по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії. У зв'язку з цим, рух трамваїв буде організований наступним чином:

№5: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська.

Харківський метрополітен працюватиме до 1:00 7 грудня. Автобусні перевізники також забезпечать роботу пасажирського автотранспорту від станцій метро за основними напрямками до 1:00 7 грудня.

comments powered by HyperComments