У житловому будинку були знайдені боєприпаси

Четвер, 7 грудня 2017, 10:39
На Харківщині в підвалі одного з житлових будинків буди виявлені застарілі боєприпаси.
У житловому будинку були знайдені боєприпаси

Небезпечна знахідка була виявлена 6 грудня співробітниками Нацполіції, передає ГУ ДСНС України у Харківській області. Вони повідомили, що в Ізюмі, в підвалі житлового  двоповерхового вони знайшли іржаві металеві предмети, схожі на застарілі вибухові постріли. На вказане місце одразу виїхали рятувальники. Спеціалісти прийшли до висновку, що знайдені предмети – це боєприпаси, які залишилися ще з часів Другої світової.

Просто на підлозі підвалу лежали дві протитанкові міни, мінометна міна діаметром 50 мм, артснаряд калібру 45 мм та одна ручна граната. Через те, що дана знахідка загрожувала вибухом приміщення, рятувальникам довелося евакуювати жителів на безпечне місце. Тоді в квартирах перебувало десять осіб. Самі ж боєприпаси знайшли комунальники, які мали проводити там ремонтні роботи.   

Доступ до даної будівлі було обмежено.  Знайдені боєприпаси були взяті під охорону. Згодом вони були забрані піротехніками. Вони їх знешкодили шляхом підриву на спеціальному майданчику поза межами міста. Постраждалих не було.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Московському районі загорівся трамвай. Коли на місце пожежі приїхали рятувальники, вогнем був охоплений моторний відсік трамваю, електропроводка та підлога в салоні на площі 3 кв.м.

comments powered by HyperComments