«Теплі» кредити на Харківщині: учасники програми отримали відшкодування з обласного бюджету на суму 219,6 тис. грн

Четвер, 7 грудня 2017, 17:06
У реалізації програми з квітня по вересень взяли участь 1013 жителів області.
«Теплі» кредити на Харківщині: учасники програми отримали відшкодування з обласного бюджету на суму 219,6 тис. грн

Про це йшла мова сьогодні, 7 грудня, під час сесії облради. 

«У реалізації програми з квітня по вересень взяли участь 1013 жителів області. Вони вже отримали відшкодування з обласного бюджету на загальну суму 219,6 тис. грн. Відшкодування населенню відбувається щомісячно. Загальна сума коштів відшкодування цим 1013 громадянам складе понад 2,7 млн грн», - навів дані заступник начальника Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Дмитро Тараненко.

Також під час сесії було прийнято зміни до Програми відшкодування відсотків, згідно з якими до участі в програмі долучилася Харківська філія державного банку ПАТ КБ «Приватбанк».  

Нагадаємо, найбільш популярний серед населення напрямок програми «Теплі кредити» – придбання енергоефективних матеріалів та обладнання з частковим відшкодуванням залучених кредитних коштів.

На території Харківської області діє обласна програма з відшкодування відсотків за кредитами, отриманими населенням регіону на впровадження енергоощадних заходів на 2016 - 2020 роки. Відшкодовано буде 15% річної ставки за отриманими кредитами на придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів (матеріали з утеплення, встановлення засобів обліку, заміна вікон, встановлення твердопаливних котлів тощо).

comments powered by HyperComments