У Харкові сталася ДТП за участі п’яти автомобілів

Субота, 9 грудня 2017, 11:42
На місці аварії патрульні склали три адміністративні протоколи щодо порушення правил дорожнього руху.
У Харкові сталася ДТП за участі п’яти автомобілів

Аварія за участі п’яти автомобілів сталася вчора, 8 грудня на Ювілейному проспекті, передає Патрульна поліція Харкова. Згідно поданій інформації, того дня водій, який їхав за кермом Daewoo Lanos, не пропустив Daewoo Sens, в результаті чого сталося зіткнення. Водій Daewoo Sens зупинився приблизно за 10 метрів від зіткнення, за ним зупинився автомобіль Hyundai Getz, який рухався в попутному напрямку по Ювілейному проспекту.

За Hyundai Getz прямував автомобіль Mitsubishi Outlander, який тоді не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем Hyundai. В той час автомобіль ВАЗ, який рухався в попутному напрямку з Mitsubishi, також не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого здійснив зіткнення з Mitsubishi.

На місці події інспекторами були зібрані матеріали дорожньо-транспортної пригоди та складені три протоколи за ст. 124 КУпАП – «Порушення правил дорожнього руху що призвели до дорожньо-транспортної пригоди» – на водіїв автівок Daewoo Lanos, Mitsubishi Outlander та ВАЗ. В подальшому адміністративні матеріали передадуть на розгляд суду.

Як повідомляла «Справжня варта», трамвай №26 тимчасово буде їздити іншим маршрутом, №16, №1 і 16А - не курсуватимуть. Про зміни графіку курсування трамвайних маршрутів повідомили в Департаменті інфраструктури.

comments powered by HyperComments