На Салтівському хлібозаводі у Харкові заявили про рейдерське захоплення

Вівторок, 9 січня 2018, 19:06
8 січня незаконно заарештували і заблокували активи ТОВ «Салтівхліб».
На Салтівському хлібозаводі у Харкові заявили про рейдерське захоплення

Заяву про це розповсюдила прес-служба Lauffer Group, в структуру якої входить завод.

Як стверджує директор підприємств Костянтин Діденко, слова якого наводить прес-служба, стосовно підприємства ведеться слідство, в ході якого майно заводу було визнано речовим доказом. Пізніше поліція зажадала передати майно на відповідальне зберігання конкурентам, які вже заволоділи хлібозаводами №8 і №11 (ТОВ «Салтівський хлібозавод»).

«Рейдери силою захопили не тільки заставне майно хлібозаводу №3, а й його касову виручку, обладнання, транспорт, сировину, упаковку та інші матеріальні цінності», – повідомив Костянтин Діденко.

Як зазначають юристи ТОВ «Салтівхліб», згідно із законом нерухоме майно в рамках кримінального провадження не можна передавати на зберігання третім особам. На арештованому майні працювати не можна. Але цього не дотримуються і вже почали використовувати обладнання, відзначили юристи.

ТОВ «Салтівський хлібозавод» (код 41659659), як повідомляють юристи ТОВ «Салтівхліб», засноване два місяці тому, єдиним засновником і директором в одній особі є громадянка з адресою реєстрації в місті Єнакієве Донецької області. Нагадаємо, Єнакієве внесено в список населених пунктів, тимчасово не котрольованих владою України.

comments powered by HyperComments