На Харківщині був пошкоджений пам'ятний знак на честь проголошення незалежності

Середа, 10 січня 2018, 10:11
Подія сталася у Новій Водолазі Харківської області. Там невідомими особами був пошкоджений монумент, встановлений місцевою громадою.
На Харківщині був пошкоджений пам'ятний знак на честь проголошення незалежності

У Новій Водолазі вандали пошкодили пам'ятний знак на честь проголошення незалежності України, повідомляє ГУ Національної поліції в Харківській області. Про інцидент повідомив заступник селищного голови. За його словами, даний інцидент стався в ніч на 8 січня. Тоді невідомі особи завалили гранітну трибуну, яка була частиною даного монументу. Проте основні частини пошкоджені не були. Сума завданих збитків, як і обставин даного правопорушення, ще встановлюються.  

В поліції повідомляють, що даний монумент історичною чи культурною пам’яткою не був. Він був встановлений силами місцевої громади два роки тому і перебазував на її балансі. Інформація про цей інцидент була внесена до Єдиного журналу повідомлень про правопорушення.

Як повідомляла «Справжня варта», в ХНУ імені В.Н. Каразіна проходять екскурсії для школярів 5-11 класів. Так вони зможуть не тільки ознайомитися з роботою самого вишу, а й більше дізнатися про його історію.

comments powered by HyperComments