Проїзд на дорогах області повністю забезпечений, у 10 населених пунктах відновлено електропостачання - оперативна інформація ХОДА

Середа, 28 лютого 2018, 14:15
За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної всі служби області ще вчора перейшли на посилений режим роботи.
Проїзд на дорогах області повністю забезпечений, у 10 населених пунктах відновлено електропостачання - оперативна інформація ХОДА

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Так, на сьогодні ситуація в регіоні повністю під контролем. Соціальні об`єкти працюють в звичайному режимі. У Зміївському та Первомайському районах обмежений рух шкільних автобусів. 

"Дорожники боролися з переметами на дорогах, які місцями досягали 60 сантиметрів. Через погіршення погодних умов Полтавська область обмежила рух великогабаритного транспорту. Ми попереджали про це водіїв на всіх постах. У нас були залучені всі майданчики для відстою автотранспорту (в Люботині, Валках, на кордоні з Полтавською областю). У Харківській області обмеження руху не вводилися ні в одному районі", - повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

О 12.00 з 13 повністю знеструмлених населених пунктів у 10 відновлено електропостачання. Також за минулу ніч вдалося оперативно усунути проблемні ситуації з теплопостачанням у деяких населених пунктах Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

Погіршення погодних умов триватиме ще добу. 

Раніше ми повідомляли, що для розчищення доріг у регіоні було задіяно 348 одиниць техніки. 

comments powered by HyperComments