Маю велику надію, що кістяк збірної України з хокею буде складатися з харків'янок - Світлична

Четвер, 15 березня 2018, 17:16
Голова ХОДА зустрілася з жіночою хокейною командою, яка вперше привезла головний турнір національної першості до нашої області.
Маю велику надію, що кістяк збірної України з хокею буде складатися з харків'янок - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор Харківщини привітала спортсменок. Вона зазначила, що задля отримання таких високих результатів у спортивній сфері люди мають докладати максимум зусиль. Саме тому, за словами голови ХОДА, особливо приємно, що харківські "Пантери" продемонстрували вайвищій в усій країні рівень.

"Щоб були перемоги, потрібно системно підходити до розвитку спорту. В області ми будуємо фізкультурні комплекси, ремонтуємо спортивні школи, оновлюємо інвентар, а також виплачуємо премії перспективним спортсменам і тренерам. У 2017 році харків'яни вибороли найбільшу кількість перемог за всю історію незалежності України, і дуже хочеться вірити, що це результат системної роботи. І мені приємно, що в цю роботу буде включений і ваш вид спорту. Маю велику надію, що кістяк збірної України з хокею буде складатися з харків'янок", - зазначила Юлія Світлична.

Засновниця та президент ХК «Пантери» Катерина Середенко у свою чергу запросила Юлію Світличну відкрити міжнародний хокейний турнір у Харкові, участь у якому візьме команда з США. У рамках турніру, який пройде в нашому регіоні через місяць, також відбудуться майстер-класи з хокею для дітей.

Раніше ми писали, що 11 березня у Києві пройшла фінальна гра першості країни. Під час змагання хокейний клуб «Пантери» переміг «Королев Дніпра» зі значним рахунком 7:3. "Бронза" дісталася команді «Україночки» з Києва.  

comments powered by HyperComments