«Другий Фінансовий Ярмарок для МСБ»: підприємці та банки обговорять результати року співпраці

Середа, 25 квітня 2018, 12:20
26 квітня 2018 року у Харкові відбудеться одна з головних подій українського бізнес-простору — «Другий Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу».
«Другий Фінансовий Ярмарок для МСБ»:  підприємці та банки обговорять результати року співпраці

Захід запроваджено Німецько-Українським Фондом (НУФ)за фінансової підтримки Уряду Німеччини з метою зближення представників МСБз провідними гравцями фінансового ринку України.Обговорюватимуться актуальні інвестиційні програми,успішні кейси, а також результати діяльності НУФ за рік. Місце проведення — Харків, Premier Palace Hotel (пр‑т Незалежності, 2).

Однією з основних тем ярмарку стане роль місцевих органів влади у розвитку українського підприємництва. Відбудеться обмін досвідом щодо участі в Програмі фінансування інвестиційних проектів МСБ між учасниками панелі в форматі діалогу. Представники обласних державних адміністрацій розповідатимуть про свій досвід впровадження Програми, важливі акценти та кейси з практики, а підприємці Харкова із власного досвіду детально розкажуть, як долучитись до Програми. В обговоренні візьмуть участь:

  • Юлія Світлична, голова Харківської ОДА;
  • Микола Поворозник, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.
  • Степан Барна, голова Тернопільської ОДА;

Після цього представники банків-партнерів НУФ поділяться досвідом успішного партнерства з Фондом, аналітикою щодо наданих підприємцям кредитів, а також своїм баченням подальшої співпраці з українським МСБ. До участі в дискусії запрошені:

  • Віктор Пономаренко, голова правління ПАТ «ПроКредит Банк».
  • Пишний Андрій, голова правління АТ «Ощадбанк»;
  • Мецгер Євген, заступник голови правління АБ «Укргазбанк»;
  • перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк»;
  • Олександр Шипілов, голова правління ПАТ «Мегабанк»;
  • Ігор Тихонов, голова правління ПАТ «КредитВест Банк».

Українські підприємці можуть відвідати подію безкоштовно після попередньої реєстрації на сайті: http://sme-fair.org.ua/.

Другий Фінансовий Ярмарок відбудеться 26 квітня 2018 року в PremierPalaceHotelуХаркові (пр-т Незалежності, 2). Початок офіційної частини о 10:00, реєстрація з 9:00. Деталі та реєстрація: www.sme-fair.org.ua.

Про Німецько-Український Фонд

Німецько-Український Фонд (НУФ) – партнер українського малого та середнього бізнесу вже протягом 20 років. Фонд заснований Національним банком України, Міністерством фінансів України та німецьким державним банком KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau), який за дорученням німецького уряду фінансує програми розвитку у всьому світі. НУФ – неприбуткова установа, яка здійснює підтримку фінансування мікро, малих та середніх підприємств України шляхом надання їм кредитів через банки-партнеридля здійснення інвестицій в основний та обіговий капітал. З початку діяльності НУФ в 1996 році в рамках його програм підтримку фінансування отримали понад 162 000 суб’єктів малого та середнього бізнесу на загальну суму близько 754 млн євро. Деталі: guf.gov.ua.

comments powered by HyperComments