Харківщина презентує себе на туристичній виставці

Четвер, 29 березня 2018, 09:37
З туристичним потенціалом Харківської області можна буде ознайомитися на міжнародній виставці.
Харківщина презентує себе на туристичній виставці

З 28 по 30 березня в Києві проходить 24-та Міжнародна туристична виставка UITT-2018 «Україна – Подорожі та туризм». Як зазначив начальник відділу охорони нерухомої спадщини та музейної справи Управління культури і туризму ХОДА Олександр Костін, Харківська область представила окремий стенд, де надаються буклети про туристичні «родзинки» регіону. 

За його словами, тут представлені популярні туристичні маршрути, заповідні території, музеї, як то Національний літературно-меморіальний музей Григорія Сковороди та Художньо-меморіальний музей Іллі Рєпіна». 

Костін підкреслив, що це все може зробити харківський туризм більш популярним як в самій Україні, так і за її межами. Загалом, на виставці можна побачити представників тридцяти країн світу. Вона надає можливість краще пізнати туристичну привабливість кожного регіону, що сприятиме розвитку туризму в Україні.  

Як повідомляла "Справжня варта", у Харкові має відбутися масштабний марафон, участь в якому візьмуть бігуни з різних країн світу. Свого часу Харківський марафон потрапив до Книги рекордів України як наймасовіший забіг.  

comments powered by HyperComments