У Харкові стартує шоста хвиля соціального проекту «Новий відлік»

Середа, 18 квітня 2018, 17:01
У Харкові стартує шоста хвиля соціального проекту «Новий відлік», спрямованого на допомогу всім охочим у відкритті, розвитку і відновленні підприємницької діяльності. Організаторами даного проекту в черговий раз виступила «Асоціація приватних роботодавців».
У Харкові стартує шоста хвиля соціального проекту «Новий відлік»

На цей раз особливістю проекту є те, що в ньому можуть брати участь не тільки ВПЛ (внутрішньо переміщені особи) та учасники АТО, але і студенти, підприємці Харкова і області, які готові спробувати свої сили в бізнесі. Головна умова для участі: наявність життєздатної бізнес-ідеї.

Що отримають учасники проекту:

- повний бізнес курс; знання, отримані під час навчання, допоможуть учасникам в установі та розвитку власного бізнесу від ідеї до її реалізації;
- менторська підтримка при написанні бізнес-плану;
- знаходження в бізнес-середовищі, обмін досвідом з учасниками подібних проектів;
- можливість представити бізнес-план потенційним інвесторам, які зацікавлені в яскравих ідеях.

Запрошені бізнес-тренери проекту – всі експерти в своїй сфері, власники бізнесу або ТОП-менеджери.

Переможцям буде надано пільгове кредитування. Крім того, за словами організаторів, кілька приватних інвесторів готові профінансувати цікаві проекти.

«Проект «Новий відлік» доводить свою ефективність. Таким показником є успіхи наших учасників у відкритті та розвитку власної справи. Зараз ми почали набір в першу групу. Зазначу, що в цьому році учасники зможуть познайомитися з учасниками минулих проектів, дізнатися з перших вуст, як вдалося досягти успіху, з якими проблемами зіткнулися, як їх вирішували», – розповідає Олександр Чумак, керівник проекту, президент ХОГО «Асоціація приватних роботодавців».

«У цьому році ми запускаємо вже шосту хвилю проекту. Попередні були реалізовані досить успішно. Внутрішньо переміщені особи відкрили власний бізнес, створили нові робочі місця, платять податки. Їх приклади повинні заохочувати і надихати на початок своєї справи, – коментує Катерина Стрельченко, координатор проекту.

Старт першої групи намічений на 23 травня 2018 року. Тривалість від першого заняття до захисту готового бізнес-плану: 1,5 місяця. 

Участь у проекті безкоштовна. Для участі в конкурсному відборі в проекті необхідно заповнити анкету за посиланням.

comments powered by HyperComments