Харків`яни зможуть побачити Кубок Ліги чемпіонів

Четвер, 19 квітня 2018, 15:43
В рамках підготовки до проведення фіналів чоловічої і жіночої Ліги чемпіонів, Кубок Ліги чемпіонів зможуть побачити футбольні вболівальники в шести містах України, у тому числі і Харкові.
Харків`яни зможуть побачити Кубок Ліги чемпіонів

У Харків трофей привезуть у четвер, 26 квітня. На Кубок можна буде подивитися з 13.00 до 20.00 на площі Конституції біля Історичного музею.

Раніше ми вже писали, що 11 квітня розпорядження Кабміну про передачу у розпорядження стадіону "Металіст" у Харкові було схвалено Урядом.

Ця подія, вочевидь, позитивно вплине на розвиток футболу у Харкові. Адже футбольні матчі європейського та світового рівня повернулися у Харків після тривалої перерви в 2016 році. Цьому передувала активна спільна робота ХОДА та Федерації футболу України. Питання повернення великого футболу в Харківську область порушила голова ХОДА Юлія Світлична, звернувшись з пропозицією про співпрацю до президента Федерації футболу України Андрія Павелка. Результатом став підписаний сторонами меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території Харківської області.

А нещодавно губернатор обалсті Юлія Світлична домовилася з ФФУ про проведення в Харкові матчу Україна - Чехія у рамках Ліги націй УЄФА.

comments powered by HyperComments